WELCOME EMOTIONS!

Welcome Emotions! És la introducció d'aquest projecte. Es tracta d'una presentació general de les emocions per  anar treballant-les d'una en una al llarg del curs.

Començam amb la mystery box. A través d'ella ens endinsam dins del món de les 5 emocions bàsiques. Cada cop que surt una emoció de la capsa la mestra  demana: Can you make (a happy, sad, angry, scared or relaxed) face? I els infants contesten: Yes, I can o bé No, I can't


La següent activitat consisteix en presentar el conte The Colour Monster


Clica sobre la imatge per veure'n més


La narració d'aquesta conte es fa de forma activa per als alumnes. Cada un d'ells té un fil de color que ha de classificar dins d'un pot (al igual que el monstre ho fa en el conte per tal d'entendre cada una de les emocions). Amb aquesta activitat repassam en anglès els colors i el nom de les emocions. També aprofitam per reflexionar sobre aquestes. 

Ara toca expressar artísticament aquesta mescla d'emocions. De manera que els infants es posen mans a l'obra. Se'ls donen diferents materials de colors i ells lliurement decideixen quin tipus de creació artística volen fer


Clica sobre la imatge per veure més fotos i vídeos


Cal destacar que els infants poden demanar més material durant la seva creació. Això ens permet repassar els nombres i colors en anglès tal i com podreu veure en el següent vídeo.

Finalment per acabar aquest tema introductori feim una activitat musical. Les nines i nins han d'expressar a través del moviment l'emoció que els transmet la música que han escoltat (expressió corporal). Les passes que se segueixen són les següents:
1. Escoltam la música amb els ulls tancats.
2. Ballam lliurement.
3. Escollim l'emoció i anam cap a la imatge que la representa (tenim imatges de les emocions distribuïdes per tota l'aula de psico).

Les audicions escollides són: Canon en Re M de Pachelbel (Barroc), Turangalila (introducció) de Messien (música atonal del segle XX), Charleston (anys 20).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada