ANGER





ANGRY HORSE

En cercle tancam els ulls (Close your eyes).




Ens imaginam que ens sentim molt enfadats (And imagine You feel very angry: you want to shout, you want to stomp,…)




I pensam un color. Quin color hem pensat? (And think a colour. What colour did you imagine before?)






Explicam l'emoció a través del color que hem imaginat i, a continuació, pintam amb els colors proposats el Cavall Desbocat de Taro Gomi. Ens sorprèn veure que pràcticament tots hem relacionat la ràbia amb colors càlids (warm colours). També aprofitam per analitzar on sentim aquesta emoció (Where do you feel this emotion?) Com en altres ocasions la majoria de respostes són: in my head (cap), in my heart (cor) or in my stomach (panxa).





Més imatges aquí.




THE JAR 
(INDIVIDUAL AND COLLABORATIVE ART PROJECT)

La següent activitat consisteix en omplir un gerro amb la ràbia. L'activiat es planteja així:
1. What makes you angry? Demanam als infants què els fa enfadar. 
2. Close your eyes and paint in an angry way. Se'ls demana que tanquin els ulls i pintin enrabiats.




3. Tancam la ràbia dins d'un pot perquè no surti i reflexionam sobre com ens sentim en aquest moment: how do you feel now? També reflexionam sobre què hem fet, quin recurs hem utilitzat per canalitzar la ràbia




És important destacar que amb aquesta activitat cream un Collaborative Art Project ja que a partir de la creació individual sorgeix l'obra col·lectiva El Pot de la Ràbia.

Més imatges aquí


THROUGH THE WINDOW

El planejament d'aquesta activitat consisteix en el següent:
1. What makes you angry? Demanam als infants què els fa enfadar.
2. How is she feeling? Com creus que se sent? Donam a conèixer l'obra de Dalí La noia en la finestra. Aprofitam aquest quadre per reflexionar sobre com se sent aquesta al·lota i per què, què la fa sentir així.


3. Aprofitant l'obra de Dalí demanam a les nines i nins, What do you do to relax?  Què fas per relaxar-te? En parlam i ho expressam artísticament reinterpretant l'obra del pintor Salvador Dalí.


Més imatges aquí.

Finalment recordar que les sessions d'Art Experience Through Emotions són en grups desdoblats. De manera que mentre un grup realizava aquestes activitats l'altre duia a terme les activitats Cloud i Relaxing Butterfly les quals podeu trobar al següent enllaç:





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada