COLLABORATIONS

Dins d'aquest projecte amb volgut comptar amb la col·laboració de diferents entitats la feina de les quals enriqueix aquesta proposta pedagògica.


ENNIGULART

Ennigulart, tal com ho defineixen les seves creadores, és un laboratori d'Art localitzat a Manacor. Quan vàrem conèixer aquest taller vérem clarament que les activitats que na Sara i na Isabel proposen podien enriquir i formar part del nostre projecte Art Experience. De manera que contactàrem amb na Sara i després d'una reunió entre la coordinadora del projecte i aquesta mateixa es decidí plantejar una sortida per tal de realitzar les següents activitats estretament relacionades amb la filosofia de feina d'Art Experience Trhough Emotions:

Art: De Ca Meva al Món 

Na Sara ens explica que aquest és un repte/joc. Es tracta d'una dinàmica col·lectiva que ens permet treballar la relació amb l'altre, respectant els ritmes i la diversitat dels companys, i també l'exploració individual i la creació lliure. 
Partim de la nostra casa on dibuixam un niu ben calentet i comfortable.


A continuació iniciam un viatge en el qual feim aturades a les cases dels companys i incidim en elles (hi cream a sobre). Tot això ho feim seguint unes normes i condicions per jugar i veure què passa i, sobretot, veure què ens passa tant individualment (escoltar les meves sensacions i emocions) com grupalment.

En acabar tornam a casa (el nostre paper) i param atenció en el que ha esdevingut. Cada infant reacciona de forma diferent, si la reacció no és del tot positiva, se'l convida a pensar com la pot gestionar, què pot fer. Cal dir però que tots els infants han reaccionat molt positivament a l'hora d'analitzar els resultats finals. Tots ho han viscut com un projecte col·laboratiu (Collaborative Art Project) el qual han finalitzat individualment.
Un altre punt a destacar és la gran varietat de materials que els infants han tengut al seu abast. Aquests ens han provocat tot tipus de sensacions i ens han permès analitzar sons, colors, formes, textures, temperatures, etc. 


                            Exemple de Material

Ioga 

Mentre la meitat del grup realitza l'activitat d'art l'altre fa ioga. La respiració, la concentració, la imaginació, la consciència emocional, mental i física, etc. són els elements de treball d'aquesta activitat.                         Taula d'Experimentació Escultòrica 


Un altre element del qual gaudim moltíssim és de la aula escultòrica. Imaginam, esperimenta i cream. Fantastic!
Podreu trobar totes les imatges i vídeos per classes a continuació (clicau a sobre de les imatges):


1r A

1r B2n A2n C


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada